Bijnamen genoemd in moordonderzoek Ali Motamed Almere

dinsdag 1 november 2016

Almere/ Amsterdam - Dinsdag 1 november besteedt het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht wederom aandacht aan de moord op Ali Motamed. Hij werd op 15 december 2015 doodgeschoten op de Hendrik Marsmanstraat in Almere. In het onderzoek worden nu bijnamen genoemd van de mogelijke verdachten. De hoofdofficier van justitie loofde al eerder een beloning uit van 10.000 euro voor de gouden tip. Het rechercheteam vraagt nogmaals de hulp van het publiek om de daders van deze moord op te sporen.

Er is informatie binnengekomen over de mogelijke bijnamen van de verdachten. De bijnamen TWINS/ TWINOE worden genoemd en in verband gebracht met de moord. Het onderzoeksteam is benieuwd of er mensen zijn die aanslaan op deze namen in combinatie met de genoemde signalementen van de daders.

Hun signalement luidt als volgt:

Dader 1: ongeveer 1.80 meter lang, breed stevig postuur, leeftijd tussen de 20 a 25 jaar oud. Hij had een getint uiterlijk, mogelijk Antilliaans/ Surinaams. Verder was hij in het zwart gekleed en droeg hij een zwarte muts op zijn hoofd.

Dader 2: ongeveer 1.70 meter lang, tenger postuur, leeftijd tussen de 20 a 25 jaar oud. Hij had een getint uiterlijk, mogelijk Noord-Afrikaans. Verder was ook hij in het zwart gekleed en had hij zwart kort haar.

 

Ook is er informatie binnengekomen over de naam of bijnaam SIEGVRIED/ SIEGFRIED. Deze persoon zou mogelijk ook betrokkenheid hebben bij de moord op Ali Motamed. Ook hier wil het onderzoeksteam graag weten of er mensen zijn die meer kunnen vertellen over deze namen.

Uw tip!

Naar aanleiding van de vorige uitzending van Opsporing Verzocht kwamen er 30 tips binnen. Het rechercheteam is iedere tip zorgvuldig aan het nalopen en het onderzoek is in volle gang. Heeft u informatie over deze bijnamen of mogelijk informatie over de andere onderzoeksvragen die in dit dossier vermeld zijn, dan wil het onderzoekteam graag met u in contact komen. Tippen kan via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Ook kunt u gebruik maken van dit tipformulier.

Wilt u een afspraak maken met de politie en in vertrouwen informatie delen? Bel dan met het Team Nationale Inlichtingen via 079-3458999.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Muiden | 112 alarmeringen Muiden | Goedkoop Tanken in Muiden | Supermarkten in Muiden | Weerbericht Muiden