Man overleden na ongeval

woensdag 6 juli 2016

Almere - In de nacht van dinsdag 5 op woensdag 6 juli kwam een man om het leven bij een ongeval op de A27.

Rond 00.20 uur kwam de melding van een aanrijding. Ter plaatse zagen agenten een auto die over de kop geslagen was en in eerste instantie leek het te gaan om een eenzijdig ongeval. De bestuurster, 24 jaar uit Dronten, was uit de auto gekomen en was goed aanspreekbaar. Met onbekend letsel werd zij naar een ziekenhuis gebracht. 

Agenten stellen, naar aanleiding van haar verhaal, in de omgeving een onderzoek in. Zij zagen een bandenspoor in de berm dat ineens ophield. In de omgeving troffen zij echter geen auto aan. Een takelwagen kwam om het voertuig van de vrouw weg te takelen. Op dat moment werd een auto ontdekt die tientallen meters verderop in de sloot lag. De auto lag op de kop in het water achter een rietkraag. Doordat het donker was en het zicht door de rietkraag werd ontnomen, was de auto niet eerder gezien. Bij de auto lag een 58-jarige man uit Lelystad. Een traumahelikopter landde maar de man bleek overleden. Duikers zochten in het water naar mogelijk meer slachtoffers, die werden niet gevonden.

 

Vermoedelijk reed de bestuurster uit Dronten met verhoogde snelheid over de A27 en raakte de auto van de Lelystedeling. Die werd als het ware gelanceerd en kwam vervolgens op de kop in het water terecht.

De vrouw is aangehouden en de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Getuigen of mensen die meer informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met het Tactisch Verkeersteam Midden-Nederland via 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt, dan kunt u dat doen via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Muiden | 112 alarmeringen Muiden | Goedkoop Tanken in Muiden | Supermarkten in Muiden | Weerbericht Muiden