Buschauffeur beroofd

woensdag 8 juni 2016

Almere - In de nacht van dinsdag 7 juni op woensdag 8 juni werd een buschauffeur beroofd op de Oldewierde. De verdachten wisten met buit te ontkomen.

Rond 00.35 uur werd de chauffeur geconfronteerd met twee verdachten die bij de bushalte De Wierden zijn bus instapten en hem met een steekwapen bedreigden. Onder bedreiging van dit wapen gaf het 58-jarige slachtoffer zijn bezittingen af. Een in de bus aanwezige passagier werd eveneens bedreigd met het wapen. Hierna renden de verdachten de wijk De Wierden in.

De politie stelde met meerdere eenheden een onderzoek in de omgeving in, maar de verdachten werden niet meer aangetroffen. Van hen is het volgende signalement bekend:

De politie stelt een onderzoek in en heeft al enkele getuigen verhoord. Ook wordt onderzocht of er beeldmateriaal beschikbaar is voor het onderzoek.

De politie komt graag in contact met mogelijk andere getuigen van de beroving of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Muiden | 112 alarmeringen Muiden | Goedkoop Tanken in Muiden | Supermarkten in Muiden | Weerbericht Muiden