Muiden | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Buschauffeur gewond na beroving; daders voortvluchtig

overval / beroving

Muiden - Een buschauffeur raakte op zaterdag 30 september gewond, nadat hij viel toen hij achter twee jongens aanrende die buskaartjes hadden gestolen. De jongens pleegden vlak daarvoor ook een diefstal bij een sportwinkel aan de Maxisweg.

Rond 17.30 uur werd de beroving uit de bus gemeld. De twee pleegden rond 13.30 uur een diefstal bij de sportwinkel, waarna de beveiliging hen achtervolgde en mee terug nam naar de winkel. Daar werden de gestolen spullen afgenomen en kregen de jongens een winkelverbod.

Hierna zijn de jongens naar een bushalte gelopen en in de bus. Zij vroegen de buschauffeur of zij gratis mee mochten rijden, maar toen de chauffeur dit weigerde stalen zij een ticketboekje en renden de bus uit. De chauffeur ging erachteraan, maar kwam hierbij ten val. De jongens gingen ervandoor.

De politie vraagt mensen die iets hebben gezien of meer kunnen vertellen over de verdachten, contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 800-7000.

Soortgelijke berichten

Verdachte beroving buschauffeur aangehouden
Alphen Aan Den Rijn

Beroving
Ijmuiden

Beroving
Utrecht

Beroving
Heerhugowaard

Beroving
Zwanenburg

Beroving
Alkmaar

Beroving
Den Helder

Beroving
Heerhugowaard

Beroving
Almere

Poging beroving
Wateringen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio