Nieuwe wijkagent in Bussum Zuid.

woensdag 19 oktober 2016

Bussum - Marcel Schaap stelt zich voor.

Bussum Zuid is versterkt door een nieuwe wijkagent in het werkgebied begrensd door de volgende straten: Herenstraat - Kerkstraat – Huizerweg -  Sint Janslaan – Ceintuurbaan – Laarderweg – Lange Heul – Zanderijweg (links van deze wijk de spoorlijn).

Mijn naam is Marcel Schaap en ik ben 55 jaar oud. Inmiddels ben ik alweer 37 jaar werkzaam binnen de politie. Wijkagent is voor mij een nieuwe uitdaging die ik met veel enthousiasme en plezier aanga. Als wijkagent ben ik in de wijk te vinden. lk wil graag aanspreekbaar zijn voor U, want U weet als geen ander wat er speelt en leeft in de wijk. Samen staan we sterker! U kent uw wijk het beste, U bent de ogen en oren van mij als wijkagent.

Samen met de bewoners van de wijk wil ik werken aan het in kaart brengen van knelpunten en overlast gevende situaties in de wijk en werken aan duurzame oplossingen. De politie werkt samen met onder andere de gemeente Gooise Meren, scholen, hulpverlenende instanties, jongerenwerkers, woningbouwverenigingen en buurtverenigingen.

Buurtbewoners van de wijk Laarderwegkwartier kunnen met structurele problemen en wijkgerelateerde vragen bij mij terecht. Ik ben te bereiken via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) en te volgen op twitter via @wijkagentbsm_z .  Als ik niet aanwezig ben, kunt u een bericht voor mij achterlaten. Bel voor spoedgevallen, maar ook voor verdachte situaties met 112.

Tot in de wijk! Marcel Schaap

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Muiden | 112 alarmeringen Muiden | Goedkoop Tanken in Muiden | Supermarkten in Muiden | Weerbericht Muiden